generaattori

Generaattori-näyttämö

Generaattori on esittävän taiteen näyttämö Kajaanin keskustassa, Raatihuoneen torin kupeessa. Generaattorilla tapahtuu ympäri vuoden: tapahtumia, keikkoja, teatteri ja tanssiesityksiä ym. Tilaa hallinnoi taiteen ammattilaisista, opiskelijoista ja harrastajista koostuva Kulttuuriosuuskunta G-voima. Esitystoiminnan lisäksi osuuskunta vuokraa toimitilojaan mm. juhlakäyttöön. Generaattorilta löytyvät myös G-voiman, Kajaanin Harrastajateatterin ja Routa-ryhmän toimistot.

Generaattori tuottaa vuosittain 5-10 teatteri- ja tanssiensi-iltaa, vierailuesityksiä, residenssitoimintaa, tapahtumia, koulutusta, konsertteja ja keskustelutilaisuuksia. Noin 300 neliön mustassa laatikossa ei ole kiinteää katsomoa, joten tila soveltuu erinomaisesti myös yksityiskäyttöön esimerkiksi erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Vuokrahinnat neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Jos olet kiinnostunut tilan vuokraamisesta esitys- tai muuhun käyttöön ota yhteyttä G-voiman toimistoon:
kajaaningeneraattori@gmail.com
www.kajaaningeneraattori.fi


KAJAANIN HARRASTAJATEATTERI
p. 044 062 6061
kajaaninharrastajateatteri@gmail.com
www.kajaaninharrastajateatteri.fi

Ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka tekee taiteellisesti korkeatasoista ja katsojansa haastavaa teatteria. Teatteri tuottaa 3-4 ensi-iltaa Generaattorille, kesäteatteria heinä-elokuussa Teppanakeskuksen pihalle (Ilmarintie 6) sekä koulutusta ja kursseja lapsille ja nuorille ympäri vuoden.

ROUTA
p. 0440 556 977
miia@routacompany.fi
www.routacompany.fi

Routa on avoin nykytanssin tuotantoryhmä, jonka tehtävänä on tuottaa ja kehittää korkeatasoista ja persoonallista suomalaista tanssitaidetta, jonka juuret nousevat kainuulaisesta maaperästä.
Routa työllistää vuosittain lukuisia tanssitaiteilijoita sekä audiovisuualisten alojen ammattilaisia. Routa on perustettu vuonna 2002 ja sen kotinäyttämö on Generaattori.

VAARA-KOLLEKTIIVI
p. 050 3619 439, p. 041 4598 940
vaarakollektiivi@gmail.com
www.vaarakollektiivi.fi

Vaara-kollektiivi on 2014 perustettu vapaa ammattiteatteri ja esittävän taiteen kollektiivi, jonka juuret ovat Kajaanissa. Vaara tuottaa esittävää ja soveltavaa taidetta, koulutuksia ja tapahtumia Kainuussa, Suomessa ja kansainvälisesti. Vaaran 25 taiteilijan keskusjohtamaton yhteisö perustuu avoimeen, aktiiviseen ja kollegiaaliseen yhteistyöhön, sekä sosiaaliseen, poliittiseen ja ekologiseen osallistumiseen.