Kankarin taidehuvila

Kankarin Taidehuvila on korkealaatuisen taiteen keidas Oulujärven maisemissa Vaalassa. Galleriamme myyntinäyttelyssä on pysyvästi esillä nimekkäiden taiteilijoiden teoksia. Järjestämme vuosikymmenten kokemuksella taide- ja kulttuuritapahtumia omissa tiloissamme sekä muualla Suomessa ja maailmalla.

Pääset tutustumaan kauniissa hirsihuvilassamme gallerian lisäksi kuvataiteilija Ben Allal Ayadin työtiloihin. Olemme avanneet taiteen ja marokkolaisten mattojen verkkokaupan. Tuotteisiin voi tutustua paikan päällä Kankarin Taidehuvilassa, valtatie 22:n varrella Oulun ja Kajaanin puolivälissä.

Pihagalleriassa  saatavilla upeita marokkolaisia käsinsolmittuja villamattoja.

Taidenäyttely
Uusi yö ja uusi päivä
18.06. – 23.08.2020
klo 12.00 – 17.00 joka päivä

Ben Allal Ayad alkoi viime talvena spontaanisesti maalata isokokoisia töitä. Koronasta ei ollut vielä tietoakaan , mutta teokset käsittelevät uhkaa ja kuolemaa. ”Tuntuu kuin olisin aavistanut jotain tulevan”. Kuutti Lavonen kuultuaan asian, hän päätti tulla näyttelyyn mukaan vielä ”suurikokoisimmilla töillä”. Hänen jopa kolme metriset teoksensa ovat olleet esillä Wäinö Aaltosen museossa vuonna 2012 pidetyssä näyttelyssä. Nyt toisen kerran esillä  KankarinTaidehuvilassa.