Kankarin taidehuvila

Kankarin Taidehuvila on korkealaatuisen taiteen keidas Oulujärven maisemissa Vaalassa. Galleriamme myyntinäyttelyssä on pysyvästi esillä nimekkäiden taiteilijoiden teoksia. Järjestämme vuosikymmenten kokemuksella taide- ja kulttuuritapahtumia omissa tiloissamme sekä muualla Suomessa ja maailmalla.

Pääset tutustumaan kauniissa hirsihuvilassamme gallerian lisäksi kuvataiteilija Ben Allal Ayadin työtiloihin. Olemme avanneet taiteen ja marokkolaisten mattojen verkkokaupan. Tuotteisiin voi tutustua paikan päällä Kankarin Taidehuvilassa, valtatie 22:n varrella Oulun ja Kajaanin puolivälissä.

Pihagalleriassa  saatavilla upeita marokkolaisia käsinsolmittuja villamattoja.

 

Ivana Helsinki näyttely

Ivana Helsinki 20-vuotisjuhlanäyttely on avoinna 7.11.2019 – 6.1.2020 | ke-su klo 12.00 – 17.00

Ivana Helsinki on suomalainen, kansainvälisesti tunnettu muoti-, taide- ja filmibrändi.

Pääsuunnittelija Paola Suhonen perusti Ivana Helsinki -tuotemerkin vuonna 1998. IvanaHelsinki on mm. valittu Pariisin muotiviikon päänäytöksiin ja New Yorkin muotiviikkojen viralliseen näytöskalenteriin.

Muotitalon tunnistettavaan ja omaleimaiseen brändiin kuuluvat suomalainen käsityö, kirkkaat värit ja kuvioinnit.  Ivana Helsinki -konseptimyymälöitä on kaksi: Helsingissä ja New Yorkissa. Kankarin Taidehuvilaan tuleva ”Love Stories, Road Trips and Dresses -20 years of fashion and lifestyle by Ivala Helsinki” -näyttely esittelee monipuolisesti Ivana Helsingin brändiä ja Paola Suhosen uraa. Näyttely on esitelty aiemmin ainoastaan Tokiossa.