Lähi ABC! Vaala

Tervetuloa tutustumaan vireään Vaalaan ja kauniisiin Oulujärven maisemiin. Pihaltamme pääset ulkoilureiteille, hiihtoladuille, moottorikelkkareitille ja frisbeegolf radalle. Keittiömme palvelee 8-23.00. Valmistamme myös aamiaista tilauksesta ryhmille.

Mobiilitankkaus on maailman helpoin tapa tankata

Maailman helpoin tankkaus toimii näin: Aja ABC-asemalle ja pyyhkäise puhelimestasi S-mobiili auki. Valitse ABC-välilehti. S-mobiili tunnistaa älypuhelimesi paikannustietojen perusteella, millä ABC-asemalla olet. Valitse puhelimestasi, mistä mittarista tankkaat. Sitten tankkaat. Ja se on siinä.

Apsi Apina on kaikkien kaveri!

Apsi onkin sellainen apina, joka on asunut ABC:n tornissa siitä saakka, kun hän saapui banaanilaatikossa Suomeen. Öisin hän on uskaltanut kiivetä alas hakemaan banaaneja ABC:n kaupasta syödäkseen. Apsi ei tietenkään pelkää ihmisiä, mutta tornin huipulta hänen on ollut kiva katsella lapsia, jotka vanhempiensa kanssa tulevat käymään ABC:llä. Välillä Apsia vähän ihmetyttää se, että lapset ovat ihan hännättömiä. Hänellä itsellään kun on hieno ja pitkä häntä!