Linnanvirta-puistojuhla 20.-22.8.2021

Kajaanin rauniolinnaa ympäröivän jokipuiston valtaava Linnanvirta -kaupunkifestivaali huipentaa Kajaanin kesän. Tänä kesänä luvassa on aivan erityisiä elämyksiä, sillä uusi tapahtuma Luonnon konserttisali saapuu Kajaaniin. Luonnon konserttisali on toiminnallinen ja elämyksellinen koko perheen ulkoilmatapahtuma, jossa luontotiede ja taide paiskaavat kättä. Metsähallituksen Luontopalvelut tuo tapahtumakonseptin Latviasta ja Kajaani saa kunnin Suomen ensi-iltaan 20.8.2021. Lue lisää uudesta konsertista!

Tapahtumapaikka Kajaanin joen puistoalue, on yksi Suomen kauneimmista kaupungin keskustan halkaisevista jokipuistoista. Historiaa huokuva alue on tätä nykyä virkistyspaikka ja tarinoiden aarreaitta.

Vuosittain kaupunkilaiset valtaavat Kajaanin rakastetuimman ympäristön. Linnanvirta tarjoaa elämyksellisiä ja tapahtumien täyteisiä päiviä monipuolisen taiteen, yhdessäolon ja paikallisten ruokayrittäjien Food Festivalin tarjoaman hyvän ruuan merkeissä. Historiaa ja hipsteritunnelmaa ennakkoluulottomasti yhdistelevä ohjelmakokonaisuus tarjoaa ihmeteltävää koko perheelle.

Katso video tulevan kesän Luonnon konserttisali -konsertista.

Tapahtuman kuvat
Kajaanin kamerakerho
Yleisökuva
Sini Salmirinne

https://www.luontoon.fi/linnanvirta