M Room Kajaani

Kajaanin M Roomissa sinua palvellaan aina ammattitaidolla ja sinun toiveitasi kunnioittaen. Kajaanin M Room sijaitsee aivan Kajaanin sydämessä, Kauppakadulla. Tervetuloa kokemaan kokonaisvaltainen parturikokemus!

M Room, parturi elämyksiä miehille

M Room – parturiketju on suomalainen vuonna 2008 Tampereella perustettu Miesten parturikokemuksia tarjoava parturi. M Room toimii tällä hetkellä yli 30 eri paikkakunnalla ympäri Suomen, sekä ulkomailla Ruotsissa, Saksassa, Latviassa, Virossa ja USA:ssa. M Room on keskittynyt vahvasti korkean laadun ja palveluelämyksen tuottamiseen. Työntekijöitä koulutetaan säännöllisesti M Room:in omien kouluttajien johdolla. Tämä takaa tasaisen laadun ja mutkattoman käynnin jokaisessa M Roomissa. M Roomin erikoisuutena on se, että liikkeissä ei ole ajanvarausta, vaan asiakkaat palvellaan tulojärjestyksessä. M Roomiin on myös mahdollista ostaa jäsenyys jolla saa etuja, kuten jonon ohi menemisen. M Roomilla on myös 3 omaa tuotesarjaa, jotka on suunniteltu suomalaisten miesten hiuksille, parralle ja iholle.

M Room Kajaani

Kajaanin M Room on perustettu vuonna 2016 ja tunnetaankin jo ammattitaitoisena ja osaavana paikkana. Meiltä saat aina osaavaa ja iloista palvelua. Liikkestämme saat myös ostettua kaikkia M Roomin omia laadukkaita tuotteita. Olemme auki arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-15. Jonotilanteemme näet www.mroom.com/fi/parturit tai lataamalla mroom app:in. Tervetuloa parturiin!