Original Sokos Hotel Valjus

Original. Jotain aitoa ja alkuperäistä keskellä kaupunkia. Kaunis jokimaisema linnanraunioineen korttelin takana ja keskustan monipuoliset palvelut kaikki kuin kupeisiinsa kasvaneina.

Tarina alkoi lähes sata vuotta sitten Valjuksen Antin kaupasta. Vuosikymmenten vieriessä leveälahkeiselle 70-luvulle kaupasta sukeutui suosittu Hotelli Valjus ja ravintoloista käsite menolle ja meiningille. Kun aika ajoi olkatoppausten ohi, Osuuskauppa Maakunta otti ohjat uudistaen rakennuksen nykyaikaiseksi keskustahotelliksi kohottaen loistamaan discopallojen paikalle kainuulaiset lähiruokaherkut sekä maailman muut maut. Niin se syntyi ja kasvoi, näin se elää nyt samaan rytmiin hyväntuulisten asiakkaidensa kanssa keskellä kaikkea Kajaanissa, Original Sokos Hotel Valjus.

Tutustu hotelliimme ja varaa majoitus täältä.

Ravintola Sulo

Tulitpa sitten illalliselle perheen kanssa, kahville shoppailun lomassa tai vaikkapa drinkeille alkuillan huumassa, löytyy Sulosta kaikki nämä saman katon alta. Sulon rento asenne houkuttelee herkuttelemaan pidemmänkin kaavan mukaan puuhiiliuunin savuisten aromien ja viinielämysten parissa.

Ravintolan yhteydessä toimii myös Sulo cafe and bar, josta saat maukkaat suolaiset ja makeat herkut kahvin tai teen kanssa nautittavaksi. Myös raikkaat drinkit syntyvät kätevästi ammattitaitoisen baristamme käsissä iltamyöhään asti nautittavaksi.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

https://www.raflaamo.fi/fi/kajaani/sulo