R-Collection Concept Store

Ravintola Anorakin yhteyteen avattu R-Collectionin ensimmäinen uuden konseptin myymälä. R-Collection Concept Storessa on saatavilla R-Collectionin uusimman malliston tuotteita sekä muita pääosin kotimaisia sisustus- ja lifestyletuotteita. Kotimaisista tekijöistä mukana on mm. Teemu Järvi illustrations, Vaja Finland, Annan Silmät, Saana&Olli sekä Finarte.

R-Collection, jo vuodesta 1978

R-Collection on kaajanilaisten Marjo ja Pekka Saastamoisen vuonna 1978 perustama vapaa-ajan vaatteiden valmistaja ja myyjä.  Tänä päivänä Saastamoisten poika Olli yhdessä pääsuunnittelija Lilli Norion kanssa vaalivat ja uudistavat R-Collectionin suomalaista laatua niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla. R-Collectionilla on Kajaanissa lisäksi tehtaanmyymälä. Myös Rovaniemeltä, Oulusta ja Helsingistä löytyy merkin myymälät.

Myymälän ja ravintolan yhdistelmä

Myymälän puolella tehtyjen ostosten jälkeen on helppoa siirtyä ravintolaan ja helliä makuhermoja pohjoismaisen keittiön herkuilla tai nauttia vaikkapa lasi kuohuvaa. Ammattitaidolla valmistettu tuote ja persoonallinen palvelu ovat toimintamme periaatteet niin myymälässä kuin ravintolassakin.