Ravintola Anorak

Ravintola Anorak yhdessä R-Collectionin kanssa tarjoaa elämyksiä saman katon alla historiallisessa hirsitalomiljöössä Kajaanin keskustassa. Myymälän puolella tehtyjen ostosten jälkeen on helppoa siirtyä ravintolaan ja helliä makuhermoja pohjoismaisen keittiön herkuilla tai nauttia vaikkapa lasi kuohuvaa.

Tuoreesti kainuulainen

Ravintola Anorakin ruoka pohjautuu pohjoismaiseen keittiöön, jossa sesongin puhtaat ja tuoreet raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa. Anorakin keittiössä käytetään mahdollisimman paljon lähellä tuotettuja raaka-aineita, koska suomalaisuus ja ennen kaikkea kainuulaisuus ovat meille tärkeitä elementtejä omassa toiminnassamme.

Ravintolan ja myymälän yhdistelmä

Ravintola Anorakin yhteyteen avattiin myös R-Collectionin ensimmäinen uuden konseptin myymälä. R-Collection Concept Storessa on saatavilla R-Collectionin uusimman malliston tuotteita sekä muita pääosin kotimaisia sisustus- ja lifestyletuotteita. Tule ihmeessä tutustumaan meidän tuotevalikoimaamme ja samalla nauttimaan kupponen Kuopiolaisen pienpaahtimon kahvia ravintolan puolella.