Sulo Food & Wine

Hyvä asiakkaamme,

joudumme sopeuttamaan toimintaamme ravintoloissamme koronaviruspandemian vuoksi. Myymme pelkästään take away annoksia ravintola Sulossa väliaikaisesti 28.3.2020 alkaen. Tarjolla on niin lounasta kuin a la carte annoksiakin.

Lounas 7,50€ ja a la carte annokset -20% S-etukortilla 13.4.2020 saakka. Lisätietoja, listat sekä Sulon aukioloajat löydät täältä.

Tilaukset puh. 010 763 7051

Nouda ja nauti kotona!

*********************************

Tulitpa sitten illalliselle perheen kanssa, kahville shoppailun lomassa tai vaikkapa drinkeille alkuillan huumassa, löytyy Sulosta kaikki nämä saman katon alta! Sulo food and wine tarjoaa aitoja kainuulaisia makuja paikallisista raaka-aineista. Tekipä mielesi Kiantajärven muikkuja perunamuusilla, puuhiiliuunissa grillattua marmorihärkää tai perinteistä Sulo burgeria, löytyy listaltamme varmasti jokaiselle jotain. Sulon rento asenne houkuttelee herkuttelemaan pidemmänkin kaavan mukaan puuhiiliuunin savuisten aromien ja viinielämysten parissa.

Ravintolan yhteydessä toimii myös Sulo Food & Wine, josta saat maukkaat suolaiset ja makeat herkut kahvin tai teen kanssa nautittavaksi. Myös raikkaat drinkit syntyvät kätevästi ammattitaitoisen baristamme käsissä iltamyöhään asti nautittavaksi.

Ravintolamme toimii Original Sokos Hotel Valjuksen tiloissa kaupungin keskeisimmällä paikalla.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

Katso uudistunut ruokalista https://www.raflaamo.fi/fi/kajaani/sulo