RTG Sales Oy

RTG Sales Oy on täyden palvelun kongressitoimisto. Tarjoamme ammattitaitoista apua kokousten, kongressien, yritysten virkistyspäivien sekä muiden tilaisuuksien järjestämiseen ja suunnitteluun. Autamme kaikissa tapahtumajärjestelyissä tapahtuman kokoluokkaan katsomatta. Hoidamme käytännön järjestelyt tarpeidenne ja tilaisuuden vaatimusten mukaisesti.  Yhteistyö kanssamme on mutkatonta, välitöntä ja helppoa. Me arvostamme tapahtumajärjestelyissä huolellisuutta, tehokkuutta ja laatua.

Asiakkaamme suosittelevat

Toteutimme RTG Sales Oy:n kanssa kesällä 2016 vuotuisen päätapahtumamme Kajaanissa. Yhteistyö RTG Sales Oy:n kanssa oli alusta asti ammattitaitoista ja jämäkkää, samalla erittäin miellyttävää ja helposti lähestyttävää. Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen alkusuunnittelusta loppusilauksiin saakka. Saimme lisäksi runsaasti kiittävää kävijäpalautetta asioiden sujuvista järjestelyistä ja mutkattomasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Suosittelemme lämpimästi yhteystyötä tämän ammattimaisen kokous- ja kongressimyyntipalveluyrityksen kanssa.

Liisa Lohtander, järjestöpäällikkö, Suomen Kotiseutuliitto

RTG Sales on tuottanut THL:n seminaarien kongressipalveluja tammikuusta 2017 lähtien. Yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Toiminta on ollut kustannustehokasta ja vahva ammattitaito on näkynyt työn jäljessä. Olen arvostanut myös sitä, että ovat sanoneet suoraan, jos asiakas ehdottaa toimimatonta käytäntöä. Luotettavuus, aikatauluissa pysyminen ja palvelun mutkattomuus ovat edistäneet hyvää yhteistyötämme.

Teija Eeva, kehittämispäällikkö, tapahtumat, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)