Ruununhelmi

Ruununhelmen Maisemaravintola tarjoaa monipuolisia ruokailupalveluita erilaisille ryhmille ja yrityksille. Teemme asiakkaan toivomuksien mukaiset ruokailupalvelut. Ravintolaamme mahtuu 200-250 henkeä. Lisäksi kesällä yli 200 paikkaa terassilla kolmessa kerroksessa.

Kokoukset ja tapahtumat

Upeat näköalat tarjoavat mahdollisuuden mitä monipuolisimmille tapahtumille. Mahdollisuus varata yksityistilaisuuksia esim. häät, syntymäpäivät ja sukukokoukset. Kokousryhmille löytyy kokoustilat 40-100 hengelle. Käytössä av-laitteet.
Emme peri tilavuokraa. Tarjoamme kokouspaketit kahvituksiin ja ruokailuun.

Ruununhelmen Caravan palvelee ympäri vuoden

Sf-caravan Ruununhelmi valittiin Suomen parhaaksi yleiseksi alueeksi vuonna 2012 Turun caravan-messuilla. Alueella on 200 sähköistettyä paikkaa, huoltorakennus ja saunat. Saunat palvelevat karavaanareita viikonloppuisin. Kesäisin myös viikolla. Kaikki alueen paikat on asfaltoituja ja kodikkaita. Ympärillä on hyvät lenkkeilymaastot ja vieressä Suomen neljänneksi suurin, kainuun mereksikin kutsuttu kalaisa Oulujärvi.

Neljä tenniskenttää ja minigolfrata. Tasokkaat saunatilat vaunualueella ja ravintolassa myös kokouskäyttöön. Maisemaravintola, pitopalvelu, lounas- ja á la carte palvelut, viikonloppuisin karaokea ja elävää musiikkia.

Leipomo (tuoreet tuotteet myynnissä joka päivä), vierasvenesatama, veneiden laskuluiska, kalastus- ja metsästysluvat. Hyvät sieni- ja marjamaastot. Valaistut hiihtoladut, moottorikelkkareitit. Satama-alueella kameravalvonta.