Scandic Kajanus

Kylpyläpaketti (majoitus + Kaukavesi)

Koko perheen kylpyläloma Kajaanissa

Rentoudu kahdestaan kylpylälomalla Kajaanissa

Scandic Kajanus on mukava 181 huoneen hotelli Kajaanin keskustan välittömässä läheisyydessä. Monipuolinen aamiainen sisältyy aina huonehintaan ja viihtyisä baari ja ravintola palvelee maanantaista lauantaihin aina iltaisin sekä arkipäivisin lounasaikaan.

Hotellissa on 200 hengen tilausravintola Kajaanin joki näkymin sekä viisi muunneltavaa kokoushuonetta jopa 150 hengelle. Maksuton langaton internetyhteys on käytettävissä kaikissa hotellin tiloissa ja pysäköinti on kaikille vieraille ilmainen.

Liikunta ja kulttuuri lähellä sydäntä

Hotellin yhteydessä sijaitsee moderni kylpylämäinen Kaukavesi vesiliikuntakeskus ja Kaukametsä Kongressi- ja kulttuurikeskus. Hotellin yhteydessä on myös tasokas liikuntakeskus IsoHoo, jonka kuntosalia hotellivieraamme voivat käyttää veloituksetta.
Vieraamme ovat myös tervetulleita osallistumaan liikuntakeskuksen maksullisiin ryhmäliikuntatunteihin. Meiltä voit varata kylpyläpaketin kahden keskeiseen rentoutumiseen tai koko perheen lomailuun tai teatteripaketin Kajaanin kaupunginteatterin tasokkaisiin näytelmiin.

Keskellä kaikkea

Kajaanin keskustan palvelut ovat vain viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Kaupungin suosituimmat nähtävyydet ja ulkoilumahdollisuudet kuten hiihto-, pyöräily- sekä kävelyreitit ovat aivan hotellin vieressä, eikä lähimmälle golfkentällekään ole kuin kolme kilometriä.