Taigavire – Elämyksiä luonnossa

Taigavire tarjoaa elämyksiä luonnossa kaikenlaisille ryhmille – virkistys- ja työhyvinvointipäiviä, erilaisia kursseja, melontaa, patikointia ja pyöräilyä. Vuokraamme melontakalustoa, fatbike-pyöriä, lumikenkiä ja erilaisia retkeilyvarusteita.

Ohjelmapalvelut tarjoavat elämyksiä Kainuun luonnossa

Taigavireen tarjoamien palveluiden filosofiaan kuuluvat vahvasti luonnossa tapahtuva oppiminen, oivallukset sekä tietenkin myös rentoutuminen ja virkistäytyminen. Ohjelmia on tarjolla monenlaisille ryhmille eri teemoilla: luontoretkiä, patikointi-, sauvakävely- ja pyöräilyretkiä, virkistys- ja työhyvinvointipäiviä työyhteisöille sekä kahvakuulaa tai muita liikuntaohjelmia luonnossa sekä erilaisia kursseja esimerkiksi kaveri- tai polttariporukoille. Talvella aktiviteettien välineiksi voidaan vaihtaa lumikengät tai sukset. Kainuun vesistöistä pääsee nauttimaan niin erilaisilla melontakursseilla ja -retkillä kuin takuulla tiimihenkeä kohottavalla kirkkoveneretkelläkin.

Vuokrattavana välineitä moneen menoon

Taigavire vuokraa laadukasta melontakalustoa, kuten erilaisia kajakkeja ja kanootteja varusteineen sekä fatbike-pyöriä ja erilaisia retkeilytarvikkeita, kuten telttoja, makuupusseja ja retkikeittimiä. Talvisin omatoimiseen retkeilyyn voi vuokrata muun muassa lumikenkiä ja suksia.

Luonto on suomalaisille tärkeä elementti, joka tutkitustikin tukee hyvinvointia ja terveyttä. Kannattaa siis hyödyntää Kainuun upeat luontomahdollisuudet Taigavireen osaavissa käsissä.